Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

Whiskey / avecprovning på
PGA National

Golf och whiskey hör ihop, i alla fall här på PGA National. Hade det inte varit för just en whiskeyflaska så är det inte säkert att detta projekt hade blivit av… men det kan vi berätta en annan gång…

Tillsammans med en mycket duktig sommelier och i härlig miljö provar vi olika sorters whiskey och/eller andra spritsorter som man vanligen förknippar med begreppet ”avec”. Utifrån gästens önskemål och förkunskaper skräddarsyr vi provningarna gällande sortiment och svårighetsgrad.

Exempel på teman är:
”Skotsk whiskey – de olika områdena”. Vi provar klassiska whiskeysorter från de klassiska skotska områdena och pratar om skillnader och likheter, både smakmässigt och kulturellt.

”Cognac – Armagnac”. Vi jämför de två mest klassiska franska avecsorterna och pratar om inverkan på slutprodukten från de geografiska områdena, druvsorter, terroir, produktion och lagstiftning.

”Avec och cigarrer”. Hur tillverkar man de fantastiska cigarrerna? Vilken spritsort är godast till de olika sorterna? Hur tänder man en cigarr och hur avnjuter man den bäst? Allt detta tittar vi på och provar.

Prisexempel:
Sommelieravgift;                                                                                
1200:-

6 whiskeysorter.
Minst 5 personer. Max 35 personer                       
192:- / person

Alla priser är exklusive moms 25%
 

För mer information och bokning vänligen kontakta: 
+46 (0) 40 635 51 32
restaurang@pgaswedennational.se

>> Tillbaka till kommande events