Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

TaylorMade Nordic Performance Lab

at PGA Sweden National

TNPL, är specialbyggt för att leverera den bästa och tekniskt mest avancerade klubb- och bollutprovning som finns i Norden. Med två av de mest högteknologiska analysprogrammen som finns, ökar värdet på utprovningen.

Ett besök på TNPL blir en positiv upplevelse, oavsett om du är tourspelare eller amatör. Resul­tatet från utprovningen kommer garanterat att förbättra ditt golfande. TaylorMade klubbor som blivit skräddarsydda till en spelares karakteristiska sving, med den utrustning som finns på det Nordiska Performance Lab, ska inte underskattas.

MOTION ANALYSIS TECHNOLOGY BY TAYLORMADE,
ANALYSERA DIN SVING
Det viktigaste verktyget och det som gör TNPL unikt, är MAT-T systemet (Motion Analysis Technology by TaylorMade). Ett innovativt verktyg som samlar vital svinginformation med hjälp av sex höghastighetskameror och som sedan analyserar datan med en speciellt framtagen mjukvara. MAT-T genererar en tredimensionell datoranimerad svingbild som kan ses från alla vinklar, inklusive ovan- och underifrån. MAT-T genererar också en mängd uträkningar och mätningar som används för att skräddarsy alla klubbor i bagen.

TRACKMAN ANVÄNDS FÖR ATT ANALYSERA DINA SLAG
Trackman används för att analysera golfbollens launch och flykt. Trackman tar in och sorterar in­formation och kan sen på ett lätt och överskådligt sätt ge värden som boll­hastighet, vertikal och horisontell launch angel, sidospinn och backspinn. Trackman används idag över hela världen och är ett naturligt hjälpmedel för de mest framgångsrika tränare och pros.

TAYLORMADE SELECTFIT FÖR ATT UTVARDERA DINA REKOMMENDATIONER
MAT-T systemet tillsammans med Trackman genererar data, kombinationen är ovärder­lig i urvalsprocessen av vilken klubba och boll som kommer att maximera din längd och precision. TaylorMade SelectFit system ger personalen på TNPL möjligheten att utvärdera rekommendationerna från MAT-T och Trackman direkt på rangen.

TaylorMades SelectFit bygger på en ”quick-change” -metod utvecklad av TaylorMades R&D- avdelning där man på ett säkert sätt monterar ihop en klubba. Dussinvis med huvud av varierande karaktär och dussinvis av skaft med olika flex, kickpunkt och längd kan kom­bineras. När du förenar dessa kombinationer med en mängd olika launchmöjligheter, tack vare TaylorMades Flight Control Technology och Movable Weight Technology, får du flera tusen valmöjligheter.

BOKA TAYLORMADE NORDIC PERFORMANCE LAB UPPLEVELSEN
Gästerna som kommer till TNPL kan välja att göra en total utprovning eller bara utprovning för enskild klubba.

För att boka, kontakta John Grant på +46 707 299 290 eller skicka ett mail till john.grant@pgaswedennational.se 

Adressen är: PGA of Sweden National, Malmövägen, 230 40 Bara

Pris: 1300kr 
Två timmars fullständig 3D fitting med rekommendation för allt från driver till MW, rescues, järn, wedgar, putter och boll. 

Utprovning 30 minuter. Möjlighet att boka utprovning för enskilda klubbor. Denna utprovning kostar 350 kr. I detta pris ingår inte keps och bollar.

 

TNPL skapades för att ge golfare på alla nivåer en plats där de kan få en så precis och om­fattande utprovning som möjligt. Boka en tid, i retur får du ett drastiskt förbättrat golfspel.

>> Tillbaka till alla erbjudanden