Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

MEET, COOK, RELAX 
- vinterns erbjudande!

 MEET,COOK, Relax kopiera

Det sprakande ljudet från brasan möter er när ni kliver in i den stearinljus beklädda lobbyn – och snart sitter ni där, framför brasan med en kopp god varm choklad med marshmallows i handen och samtalar lugnt.
När koppen är tömd och ni känner er redo, så tar ni er till något av våra konferensrum för ert möte, konferens eller kick-off. 

Dagen passerar i ert tempo och när middagshunger ger sig till känna får ni tillsammans med vår kökschef  tillaga middagen som ni sedan avnjuter med goda drycker.
Efter den goda maten kanske ni vill utmana varandra i biljard innan den goda natt sömnen infinner sig i något av våra dubbelrum. 
Vakna på morgonen, känn doften av den öppna spisen, och vet att  den underbart doftande och goda frukostbuffén står redo för er i restaurangen. När frukosten är avsmakad är tiden er, kanske blir det att åka tillbaka till stadens buller, ta en promenad i bokskogen, fortsätta er kick-off eller konferens eller ta en ny match vid biljardbordet.
Valet är ert – men en sak vet vi att när ni lämnar vår lobby med den sprakande brasan så funderar ni redan på när ni skall komma tillbaka!

 Lobby

Nu har ni chansen att boka in en fantastisk upplevelse i  en stämningsfull och vacker miljö tillsammans med kollegorna!

I Paketet ingår:

  • En heldagskonferens á la PGA Sweden National*
  • Matlagning med vår kökschef
  • Vinpaket till middagen
  • Övernattning inkl. frukostbuffé

Pris: 1995kr/person (ord. pris 3195kr/person)
Erbjudandet gäller för grupper om 6-12 personer.

*i en heldagskonferens på PGA Sweden National ingår lokalhyra, teknisk utrustning, lunch, förmiddag- och eftermiddagsfika.

För mer information och bokning kontakta oss på:
bokning@pgaswedennational.se
040-635 51 00