Tack!

Tack till alla er som kom, såg, möjliggjorde och donerade till Slaget för det Goda!

Slaget för det Goda är över för i år och vi kan sammanfatta veckan med kanonväder, företags- och partnergolf med en Pro Am, två bra golftävlingar, välbesökt familjevent och en bra avslutningsfest tillsammans med Mercedes och övriga partners.

I år har vi genomfört:

Golftävlingar
Två golftävlingar på Swedish Golftour, en för herrar, Star For Life PGA Championship  och en för damer, Forget Foudation Championship som dessutom var en tävling som ingår i en europeisk dam tour, LETAS med deltagare från 17 länder.

Tävlingarna genomfördes samtidigt på samma bana, Links Course och på finaldagen spelades varannan boll herrar och varannan damer, vilket är unikt i sig.

Resultat för herrar hittar ni här. Resultat för damer hittar ni här.

Familjeaktiviteter
Familjeaktiviteter med cirkustema och fokus på hälsa för barn på torsdagen och fredagen. Det hela avslutades med underhållning av Hasse Andersson och Monika Forsberg

Insamling till Forget Diabetes och Star For Life
Insamling för det goda med donationer från företag och privatpersoner till förmån för Star For Life och Forget Diabetes. Här ingick också en auktion på en Mercedes och en driver skänkt av Henrik Stenson samt en Golfweekend på PGA Sweden National i Bara.

Totalt drog vi tillsammans in 561.000 kronor som delas lika mellan Star For Life och Forget Diabetes.

Än en gång tusen tack!

Med vänlig hälsning

Vännerna på PGA Sweden National i Bara

Tack till våra möjliggörare

Forget Diabetes och Star for Life tackar för bidragen från:

Christina & Mårten Sundberg
VAK