Medlemskap på PGA

”ALLA GOLFKLUBBAR ÄR UNIKA. SOMLIGA ÄR MER UNIKA ÄN ANDRA.”

PGA Sweden National har tre banor: 18-hålsbanorna Lakes och Links samt Academy Course med nio intressanta korthål. Alla tre är designade av Kyle Phillips, mannen bakom många mästerverk, bland andra Kingsbarns och Dundonald i Skottland och The Grove utanför London. Av landskapsmässigt tämligen ointressant åkermark har han här i Bara skapat 45 härligt utmanande golfhål, som ser ut som om de alltid legat här.

Links Course invigdes 2009 och Lakes Course 2010 och de är redan högt rankade bland Sveriges bästa.

En stor attraktion för medlemmar är också de olika bankaraktärerna; en vindpinad höstdag kan Links Course få dig att känna dig förflyttad till Skottland, medan en varm, skön sommardag får Lakes Course att påminna om en riktigt, riktigt bra Florida-bana. Risken att tröttna på golfen på PGA of Sweden National är med andra ord minimal.

En grundbult är att tillgängligheten för medlemmar är mycket god. Med ett begränsat antal medlemmar och två banor blir det betydligt lättare att kunna tillhandahålla god service och hög tillgänglighet för medlemmars och medlemmars gästers spel och även erbjuda våra Business Partners bra tillgänglighet till banorna.

Klubbhuset har 16 bekväma sviter som nyttjas till allt från konferenser till vanliga golfare som väljer att bo över och ta till vara möjligheten att spela flera av banorna och dessutom njuta av en god middag i restaurangen.

Den välsorterade shopen har allt du behöver för din golf och inte minst många snygga sätt att visa din klubbtillhörighet med våra många ”loggade” kläder att välja bland.

En av Sveriges mest avancerade träningsanläggningar med en Golf Academy under ledning av John Grant står redo att göra underverk med din swing. Rangen har stora grästees med perfekt turf. Och rangens målgreener är uppbyggda för att kunna ta emot bollen som riktiga greener. Vi har dessutom två pitchgreener med gott om plats att träna wedgar, chippar och bunkerslag. Och två väl tilltagna puttinggreener.

EN AKTIE GER DIG INTE BARA RÄTTEN ATT SPELA GOLF, DEN GER DIG OCKSÅ EN DEL AV HELA ANLÄGGNINGEN.

Golfbanorna blir navet i en unik resort. PGA Sweden National äger idag marken där golfanläggningen är placerad plus ett stort område runt själva golfen. Här är projekterat för bostäder, hotell, spa, konferens. Genom avtal om försäljning av marken samt vinstdelning i fastighetsutvecklingsprojektet, beräknas att PGA of Sweden National AB ska vara skuldfritt efter genomförandet.

PGA Sweden National är mycket strategiskt placerad med E6:an bara fyra kilometer bort. Till Sturup tar det endast ca 20 min med bil, till Kastrup ca 30.

Välkommen som delägare