Friskvård

Golf är fr o m den 1 januari 2018 godkänt som friskvård av skatteverket. Friskvårdsbidraget får användas egen träning på drivingrange och till säsongskort på korthålsbana, träningsanläggning och träningsområde. Det går också att använda till greenfeeavgifter (under 1000 kr per gång) och golflektioner (under 1000 kr per gång). Att tänka på är att friskvårdsbidraget inte får användas till medlemsavgifter, golfutrustning eller deltagaravgifter i golftävlingar.

Friskvårdserbjudande

I alla våra friskvårdspaket ingår det ett säsongkort på vår korthålsbana. Önskar du mer finns möjligheten att addera till med några lektioner eller greenfee.

Friskvård Korthålsbana 1.995 kr

Friskvård Korthålsbana 1.995 kr

Med vårt säsongkort Korthålsbana spelar du obegränsat på vår korthålsbana hela säsongen och du har även tillgång till vårt träningsområde.

Friskvård Träningspass 2.995 kr

Friskvård Träningspass 2.995 kr

Här ingår ett säsongskort på vår korthålsbana samt  1000 rangebollar. Du har också tillgång till hela vårt träningsområde under hela säsongen (egna bollar).

Friskvård Greenfeepass 3.995 kr

Friskvård Greenfeepass 3.995 kr

Här ingår ett säsongskort på vår korthålsbana, 1000 rangebollar och 2 st greenfee biljetter att nyttja på Links Course eller Lakes Course. Du har också tillgång till hela vårt träningsområde under hela säsongen (egna bollar).

Friskvård Lektionspass 3.995 kr

Friskvård Lektionspass 3.995 kr

Här ingår ett säsongskort på vår korthålsbana, 1000 rangebollar och 3 st 50 minuters lektioner. Du har också tillgång till hela vårt träningsområde under hela säsongen (egna bollar).