Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

Volito

Volito är en privatägd investmentkoncern med huvudkontor i Malmö. Verksamheten är indelad i tre diversifierade affärsområden: Fastigheter, Industri & Noterade innehav, områden som var för sig utvecklar egna affärsenheter, affärssegment och dotterbolag.

Affärsområdet Fastigheter består av Volito Fastigheter som äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Malmöregionen. Verksamheten präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer med kunder och partners. Beståndet omfattar 26 fastigheter fördelade på kontor, handel, industri och lager med en sammanlagd yta på ca 108 900 kvadratmeter.

Affärsområdet Industri består av Volito Automation som genom sina sex kunskapsintensiva dotterbolag startar, förvärvar och utvecklar industrirelaterade verksamheter inom mobil, marin och industriell hydraulik på tio olika platser i Sverige, Finland och Norge. Volito Automation-gruppen och de enskilda hydraulikföretagen arbetar utifrån två affärssegment med inriktning på OEM (Original Equipment Manufacturer) och MRO (Maintenance, Repair & Overhaul).

 

Läs mer om oss på: www.volito.se