Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

Friends of Executive driver ett exklusivt och professionellt VD nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning.

Genom professionell, personlig rådgivning i kombination med våra stödtjänster, nätverksgrupper och event skapar vi en värdefull plattform till dig som VD för att du skall kunna utvecklas, samt för att kunna upprätthålla pågående relationer med personer som kan stötta dig i din vardag.

Bland våra medlemmar finns meriterade och erfarna ledare med starka näringslivsprofiler och stora nätverk såväl nationellt som internationellt. Deras långtgående erfarenheter från näringslivet både som VD och i vissa fall som styrelsemedlem, adderar ett stort värde till nätverket. Detta i kombination med våra starkt stigande ledare skapar en dynamik till nätverket som enligt våra medlemmar är i absolut världsklass.

Det handlar inte bara om att lyssna på inspirerande talare eller läsa litteratur. Det handlar om att lära av andra och att lära av misstag, för någon har garanterat redan vandrat i dina skor och vet vad det innebär att vara där. Det handlar om att stötta, hjälpa och dela med sig till varandra, och det gör våra medlemmar inom Friends of Executive.

För mer info besök vår hemsida på:  http://www.friendsofexecutive.se