Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

EN AV EUROPAS STÖRSTA PRODUCENTER AV ARBETSKLÄDER
Det krävs starka skäl för att byta leverantör av arbetskläder. Därför växer Blåkläder. Blåkläder producerar och distribuerar sedan 1959 yrkeskläder huvudsakligen för den Svenska Marknaden. Vi är idag en av Europas största producenter inom segmentet tyngre arbetskläder. Vi tillverkar årligen ca. 2,5 miljon plagg vid våra egna fabriker i Vietnam och Sri Lanka.

Utöver vår svenska marknad finns vi representerade i Norge, Finland, England, Irland, Frankrike, Belgien, Holland, Tyskland, Schweiz, Italien, Canada, USA och Österrike.

För oss på Blåkläder är arbetskläder ett verktyg för att göra ett bättre jobb. Våra funktionella plagg gör ditt jobb lättare och skyddar dig i ditt arbete. Detta kan sammanfattas i vår mission:

”Genom att respektera vår identitet, våra rötter samt vårda varumärket och själen i Blåkläder, skall vi utveckla, producera och sälja arbetskläder, handskar och skor. Våra produkter skall göra kundens jobb enklare och ge dem maximalt skydd.”

 

RÄTT KLÄDD, TRYGG OCH SNYGG, INIFRÅN OCH UT
Ska man göra nånting som ska hålla länge och tåla det mesta, så måste man tänka efter. Det räcker inte med att man väljer de bästa materialen och verktygen. Man måste tänka på helheten, samtidigt som man är petig med detaljerna. Gör man det, så gör man också ett snyggt jobb.

Blåkläders drivkraft ligger i utmaningen att utveckla produkter som gör din vardag säkrare, enklare och bekvämare. Rätt klädd, trygg och snygg, inifrån och ut!