Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

Bilia är Nordens största bilkedja och vi är även verksamma i Tyskland.  Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vår vision är att vara branschens bästa servicebolag och ha flest nöjda kunder.                                                                 

Bilia Skåne
Vi på Bilia älskar Skåne. Vi finns på fem anläggningar i Malmö, Lund och Trelleborg. Vi storsatsar på att möta framtiden och bygger nu en Volvo stand alone på Jägersro i Malmö.  Med nya XC90 förnyar nu Volvo hela sitt modellprogram och med den som startskott är vi nu redo att möta våra kunders förväntningar och krav på service, utbud och upplevelse. Vårt mål är att fortsätta vara marknadsledande såväl på privatmarknad som företagsmarknad.

Trygg hela vägen
Det är ingen hemlighet att Volvo tillverkar bilar som klassas bland de säkraste i världen. Det räcker inte för oss, vi vill att du ska känna dig lika trygg när du lämnar bilen på service eller reparation hos oss som du gör bakom ratten. På Bilia får du alltid en personlig servicetekniker, det innebär att det är samma person som du bokar tid hos, lämnar och hämtar bilen hos och som dessutom utför arbetet med din bil. Allt för att du ska känna dig trygg längs hela vägen.

Välkommen till oss på Bilia!