Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

Den 21 augusti avgjordes det årliga och prestigefyllda PGA of Sweden National Business Club Championship. 26 av våra partnerföretag fanns på plats i det perfekta golfvädret för att ta sig an en Lakes Course i utomordentligt sensommar skick. 

Dagen inleddes med en stadig frukostbuffé, information och pyramider på rangen för uppvärmning. Klockan nio gick kanonstarten för den tvåmanna bästbolltävling som skulle vaska fram årets vinnarlag.

Det var överlag fina resultat där hela 13 lag gick på sitt hcp eller bättre. Bäst av alla spelade Håkan Larsson och Magnus Sahlén som med sina utomordentliga 44 poäng gav Exakta sin första inteckning i mästerskapet.

Det var tight bland lagen i toppen och årets runner -up med 42 poäng blev Handelsbanken med representanterna Niklas Romell och Per-Ove Kamlund. Cygates Stefan Rossander och Stefan Svensson knep tredjeplatsen på 40 poäng med ett poängs marginal till fyran SEB och ytterligare ett poäng före femman EQ Asset Managment.

Under ronden kunde alla spelare via en handenhet från VPAR live följa de andra lagens framfart hål för hål vilket satte nerverna på spel och gav en extra krydda åt tävlingen.

>> Se hela resultatlistan från 2013 års Business Club Championship här