Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

PGA of Sweden National Business Club Championship 2011

Den 23 augusti, i strålande väder och på en Links Course i perfekt skick, avgjordes årets Business Club mästerskap. Tävlingen spelades som en tvåmanna bästboll poängbogey från tee 58 och 49.

Det fina vädret gjorde att det blev bra scorer och tight i toppen. För att få pris krävdes både lågt hcp och minst 43 poäng, det var nämligen tre lag på delad tredjeplats.

Årets mästare blev Team Ice Capital med Anders Björklund och Stefan Wilhelmsson på utmärkta 45 poäng. Endast ett poäng efter hittar vi Team Tedfelt & Co med representanterna Michael Tegstam och Staffan Brandt.

På tredjeplats med lägst hcp bland de tre lagen hittar vi Team PGA of Sweden National med styrelseledamot Nils Gyllenkrok och gäst Magnus Becker.

Utöver lagtävlingen så arrangerades fem stycken individuella tävlingar; närmast hål på alla korthål och längsta drive på hål 3. På hål 5 var spelarna tvungna att slå med en flevändklubba på det 70 meter långa hålet. Bäst bolltalang i sällskapet hade lagvinnare Anders Björklund som la upp bollen 7,80 m från hål.

Längsta drive herrar – Peter Johansson
Längsta drive damer – Anna Svantesson
Närmast hål 7:an – Lasse Larsson med 4,68 m
Närmast hål 13:e – Magnus Cronwall med 2,36 m
Närmast hål 17:e – Björn Broberg med 1,32 m

Stort tack till alla deltagare för att ni gjorde detta till en riktigt trevlig dag! Varmt välkomna igen 2012.

>> Resultat lagtävlingen