Hoppa till:

PGA Sweden National
daensv
Sök på webbplatsen

Investera i livskvalité

PGA Sweden National är mycket mer än en av Sveriges bästa golfanläggningar. Tillgängligheten och det generösa  klubbhuset genererar en miljö som hjälper till att utveckla affärsrelationer och skapa nya idéer. En förträfflig plats  för möten och konferenser. Många nöjda gäster menar att mötet här är en investering – en investering i livskvalité.

 

Som medlem i vårt affärsnätverk: PGA Sweden National Business Club, har ni möjlighet att utveckla den affärsmässiga delen och samlas under enkla former i en fantastisk rogivande miljö och med golf i världsklass. Du väljer själv om du vill arbeta med att stärka ert varumärke, vårda kunder, prospekt, personal, B2B eller varför inte alltsammans?

Som medlem i vår Business Club har ni många fördelar; ni kan boka starttider långt i förväg och samlas med kunder för stora eller små möten i våra konferenslokaler. Har ni lust så stannar ni över natten i någon av våra 16 sviter i klubbhuset. Under er företagsgolf har ni exklusivitet på exponering av ert varumärke i klubbhus och på banan.

Vi har tre nivåer av paket som vi självklart skräddarsyr efter era önskemål och behov. 

För mer information kontakta gärna:
Jörgen Dahlström
Sales Director
Telefon: +46 (0) 40 635 51 06
E-mail: jorgen.dahlstrom@pgaswedennational.se

 

Genom vår nya möjlighet, PGA Sweden National Corporate Package, erbjuder vi en mötesplats för rekreation och umgänge på en av  Sveriges bästa golfanläggningar. I vår fantastiska miljö ges ni möjlighet att vårda och stärka företagets relationer med såväl kunder som personal.

I detta paket ingår följande:

  • 30 greenfeebiljetter med fritt nyttjande
  • En timmes clinic/träning för upp till 12 personer tillsammans med PGA Sweden Nationals professionals
  • En heldagskonferens för 12 personer  inklusive lokalhyra och teknisk utrustning

Priset för paketet är 25.000sek  + moms  och gäller ett år från tecknandet.

För mer information vänligen kontakta:
Jörgen Dahlström
Sales Director
Telefon: +46 (0) 40 635 51 06
E-mail: jorgen.dahlstrom@pgaswedennational.se

Vi tar företagsgolfen ett steg längre. Med lång erfarenhet och hög kompetens från vår personal möter vi era förväntningar och tillsammans med era kunder ser vi till att ni får den upplevelse ni önskar
Att förlägga en företagsgolf på PGA Sweden National betyder så mycket mer av allting. Allt ingår från incheckningen i receptionen och utdelande av startkit till frukost, lunch, fullständig tävlingsservice, bollpyramider på rangen, exklusivitet av ert varumärke och gemensam kanonstart. Ni kan välja mellan två banor i världsklass; Lakes Course eller Links Course.
I vår fantastiska miljö ges ni möjlighet att vårda och stärka företagets relationer med såväl kunder som personal.

>> Läs mer om vår företagsgolf 

För mer information vänligen kontakta:
Jörgen Dahlström på +46 (0) 40 635 51 06 
E-mail: jorgen.dahlstrom@pgaswedennational.se

På PGA of Sweden National erbjuder vi möten och konferenser för stora och små grupper. Välj allt mellan privata samtal i någon av våra gemytliga sviter till stora sittningar i någon av våra konferenslokaler. Alla vår mötesrum är utrustade med projektor och ljudanläggning.

Vi skräddarsyr givetvis alla konferenser och möten efter ert behov för att er upplevelse hos oss skall bli så lyckad som möjligt. Ni kan naturligtvis lägga till en golfrunda på någon av våra banor i samband med er konferens eller möte!

>> Läs mer om möten och konferens

För mer information vänligen kontakta:
Jörgen Dahlström på +46 (0) 40 635 51 06
E-mail: jorgen.dahlstrom@pgaswedennational.se

När vi byggde PGA National ville vi skapa en golfklubb som vi själva skulle tycka om att vara på. En klubb med fantastiska banor, men där även inramningen; servicen, maten och övernattningen, skulle vara lika genomtänkt.

Vi ville ge våra gäster uppmärksamhet, utrymme och en upplevelse utöver det vanliga. Därför byggde vi 16 komplett utrustade och rymliga sviter. Sviterna, anpassade för två till fyra personer, är vackert inredda och ligger på ovanvåningen i klubbhuset. Beroende på var i huset ni bor har ni utsikt över antingen Links Course böljande landskap eller Lakes Course vackra vattendrag. 

>> Läs mer om vårt boende och våra aktuella erbjudanden

För frågor och bokning vänligen kontakta bokningen på:  
+46 (0) 40 635 51 08
bokning@pgaswedennational.se

Hela vårt klubbhus är byggt för avkoppling och umgänge för både stora och små events. Därför går det alldeles utmärkt att arrangera ert nästa kundevent, personal kick-off, jul- och gåsbord, eller personalfest hos oss.

>> Läs mer om våra aktuella events

För mer information vänligen kontakta:
Jörgen Dahlström på +46 (0) 40 635 51 06 
E-mail: jorgen.dahlstrom@pgaswedennational.se