PGA Sweden National Business Club A-I

Ahlsell

Ahlsell

Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner, med verksamhet även i Baltikum och Ryssland.

Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv).

Koncernen har en årlig omsättning om ca 19 miljarder SEK och ca 4 300 anställda.

Amrop

Amrop

Amrop har varit en av de ledande executive search-företagen i Sverige sedan slutet av 1990-talet. Våra kunder ringer oss när de behöver framstående ledare och med 7 partners i Malmö som har lång och gedigen erfarenhet av ledarskap i affärslivet säkerställer vi att vi levererar rätt ledare till rätt företag. Globalt finns vi i 50 länder och har 77 kontor.

ApQ EL AB

ApQ EL AB

ApQ EL AB Startades juni 2000 och har för närvarande 180 anställda.

Vi arbetar i huvudsak med kraft, elinstallationer, tele, larm, nätverk, passerkontrollsystem och telefonväxlar.

Verksamheten är idag till största delen förlagd i Skåne men har också projekt i  övriga Sverige.

Nybyggnation, ombyggnad, service, stort eller smått, inget är främmande.

Företagets styrka är framförallt dess kompetenta personal och deras sätt att se lösningar istället för problem.

Assemblin

Assemblin

Assemblin, med huvudkontor i Stockholm, är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är mer än 7 miljarder SEK och med fler än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är.

www.assemblin.com

AutoPerformance

AutoPerformance

AutoPerformance är det lilla familjeföretaget som med åren blivit ett av Sveriges ledande företag inom försäljning av sport och lyxbilar.

Vår filosofi utgår ifrån att vi med vår kompetens och branschkännedom alltid ska kunna tillgodose våra kunder med det absoluta toppskiktet av de kvalitetsobjekt som marknaden har att erbjuda. Våra resurser ger våra kunder unika möjligheter till riktigt bra bilaffärer.

Vi finns i Vellinge på skånska landsbygden strax söder om Malmö.

Bilia

Bilia

Bilia är Nordens största bilkedja och vi är även verksamma i Tyskland.  Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vår vision är att vara branschens bästa servicebolag och ha flest nöjda kunder.                                                                 

Bilia Skåne
Vi på Bilia älskar Skåne. Vi finns på fem anläggningar i Malmö, Lund och Trelleborg. Vi storsatsar på att möta framtiden och bygger nu en Volvo stand alone på Jägersro i Malmö.  Med nya XC90 förnyar nu Volvo hela sitt modellprogram och med den som startskott är vi nu redo att möta våra kunders förväntningar och krav på service, utbud och upplevelse. Vårt mål är att fortsätta vara marknadsledande såväl på privatmarknad som företagsmarknad.

Trygg hela vägen
Det är ingen hemlighet att Volvo tillverkar bilar som klassas bland de säkraste i världen. Det räcker inte för oss, vi vill att du ska känna dig lika trygg när du lämnar bilen på service eller reparation hos oss som du gör bakom ratten. På Bilia får du alltid en personlig servicetekniker, det innebär att det är samma person som du bokar tid hos, lämnar och hämtar bilen hos och som dessutom utför arbetet med din bil. Allt för att du ska känna dig trygg längs hela vägen.

Välkommen till oss på Bilia!

BIMObject

BIMObject

BIMobject är ett teknikbolag.

Bolaget utvecklar molnlösningar och tjänster inom bygginformationsmodellering (BIM). BIM är en internetbaserad plattform vars avsikt är att skapa en ny kommunikationsväg mellan arkitekter, byggbolag och ingenjörer inom byggbranschen. Produkterna säljs under separata varumärken och bolaget innehar idag verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Malmö.

Läs mer om oss….

Bud Fox Management

Bud Fox Management

Bud Fox Management är ett bolag inom musikbranschen.

Vi tillhandahåller rådgivning och guidning inom alla spektra i den musikaliska världen, såväl på den svenska som på den internationella marknaden.

Med lång erfarenhet bygger vi långsiktiga och framgångsrika karriärer för våra artister, producenter och låtskrivare.

Nuvarande röster:

Petra Marklund
Johnossi
Shout Out Louds
Anna Ternheim
Tove Styrke
Amanda Jenssen

Björn Yttling  (producent / låtskrivare)
Calle Ask (producent / låtskrivare)

Kontor i Stockholm och Lund.

Byggmästar´n i Skåne

Byggmästar´n i Skåne

Byggmästar’n i Skåne är ett av Sveriges 20 största byggföretag med verksamhet i västra Skåne. Vi bygger om, bygger till eller bygger nytt åt offentlig förvaltning och näringslivet. Företaget grundades 1993 och idag är vi drygt 220 medarbetare som tillsammans omsätter cirka en miljard.

Hög kompetens, enkelhet och god samverkan är viktiga aspekter för oss och vi arbetar i en platt målstyrd organisation. Företaget finns i Malmö, Landskrona och Helsingborg och utgår från två verksamhetsben, entreprenad och byggservice.

Vi ser till kundens och medarbetarnas bästa och vill skapa långsiktiga relationer och vara det självklara valet!

www.byggmastarn.nu

Catena

Catena

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.

Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Sammantaget så är vi en god bit på väg att etablera Catena som Sveriges ledande logistikfastighetsbolag. Även om vi ännu inte är störst leder och driver vi på olika sätt utvecklingen inom området.

Vi har vid sidan av vår fastighetskompetens ett unikt kunnande om varuflöden och logistiklokaler, som för oss är rationellt utformade lokaler som uppfyller höga krav och är anpassade för sitt speciella syfte.

www.catenafastigheter.se

Cloudgruppen

Cloudgruppen

Cloudgruppen är ett företag med erfarna medarbetare som har djup kunskap inom IT och kommunikation. Vi har alltid kunden i focus och vill att kunden ska ha den bästa lösningen för just deras organisation.  Vårt mantra är att kunden alltid ska kunna rekommendera oss till andra. Vår produkt och tjänsteportfölj består av Kommunikation (Molnväxel, abonnemang), IT lösningar och Arbetsordersystem.

Collector Bank

Collector Bank

Det var längesedan en bank kunde vara i bankbranschen. Idag måste vi förstå din situation och erbjuda finansieringslösningar som passar dig. Vi baserar vår företagsfinansiering på Factoring: Fakturaköp, Fakturabelåning, Orderfinansiering och Leverantörsfinansiering.

Till skillnad från förr är factoring idag ett modernt och affärsförbättrande verktyg för en CFO som vill navigera sin tillväxt efter dagsaktuella finansiella förutsättningar. Genom nära samarbeten kan vi sätta upp en lösning som är anpassad efter din verksamhet.

Du kanske vill förbättra betalningsflöden med snabbare inbetalningar? Outsourca faktureringen? Erbjuda kunder olika betalningstid? Eller balansera din säsongsanpassade försäljning?

Collector Bank har erfarenhet från olika branscher, inte minst tillverkningsbranschen och konsultbranschen, men även från många andra. Där har våra kunniga rådgivare anpassat våra Factoringtjänster för att stötta din tillväxt.

Damstahl

Damstahl

Damstahl är Skandinaviens mest betydande grossist inom rostfritt stål.

Vi lagerför Sveriges bredaste och djupaste sortiment vilket möjliggör snabba

och säkra leveranser över hela landet. I Sverige finns vi i Malmö, Göteborg, Stockholm,

är ca 45 anställda och omsätter 550 MSEK

Damstahl ingår i NEUMO-Ehrenberg-Group som finns worldwide.

Läs mer på www.damstahl.se

Danske Bank

Danske Bank

Danske Bank i Sverige är en fullservicebank som består av ett nätverk med lokala banker. Vi är en del av Danske Bank-koncernen, en av Nordens största finanskoncerner med verksamhet i flera länder.

Våra kunder är ambitiösa företag och privatpersoner, med höga krav på sin bank i form av hög kompetens, snabba besked och ett personligt engagemang utöver det vanliga.

I Sverige har vi cirka 1 400 medarbetare, fyra finanscenter och ett 50-tal bankkontor.

Dieden Invest AB

Dieden Invest AB

Dieden Invest AB investerar i entreprenörer

Vi investerar i bolag med tillväxtpotential och lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga värden. Investeringen kan genomföras tillsammans med någon av våra samarbetspartners.

Vi söker duktiga entreprenörer som har en bra produkt eller tjänst som vi kan vidareutveckla och ta till nästa steg.

Läs mer om Dieden Invest AB på nedanstående länk

www.dieden.se

Dreamwork

Dreamwork

Dreamwork har idag ca 400 anställda varav 30 arbetar internt. Vi har ISO-certifierade processer och är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag verksamma på fler orter i Sverige. Våra konsulter är seniora med lång erfarenhet från rekryteringsbranschen och med operativa chefsbakgrunder från många andra branscher. Dreamwork arbetar med rekrytering av specialister och chefer, Chef-att-Hyra, Interim Management Services, samt omställning och har som målsättning att alltid leverera bättre kvalitet och tillhandahålla mer flexibla och kundanpassade lösningar än övriga företag på marknaden. Vi är en strategisk samarbetspartner till LinkedIn och vi tror på personliga relationer och dedikerad service utifrån varje företags behov.

Enckell Advokatbyrå

Enckell Advokatbyrå

Enckell Advokatbyrå är en affärsjuridisk byrå specialiserad inom bolags- och fastighetsrätt med ett särskilt fokus på fastighetstransaktioner och företagsöverlåtelser. Verksamheten bygger på erfarenhet, specialisering och förtroendefulla långsiktiga relationer med våra kunder. Vi lämnar uteslutande rådgivning inom våra kärnområden.

Byrån är legal rådgivare till ägare, investerare, förvaltare, styrelser och företagsledningar i frågor rörande förvärv av bolag och fastigheter och i övriga fastighets- och bolagsrättsliga frågor.

Vi integrerar på olika sätt idrott och friskvård i vår verksamhet och gärna i relationerna med våra klienter och samarbetspartners. Vi har ett stort engagemang inom idrott och träning och arbetar gärna med företag, föreningar, klubbar och personer som på olika sätt är verksamma inom dessa områden.

Läs mer på enckell.se

Energi Försäljning Sverige AB

Energi Försäljning Sverige AB

Energi Försäljning Sverige AB är ett producentoberoende elhandelsbolag som etablerades 2006. Vårt moderbolag är Energi Danmark A/S, ett av Danmarks största elhandelsbolag.

Vår affärsidé är att öka konkurrenskraften genom rådgivning, support och riktiga priser till företagskunder i Sverige som vill utnyttja den avreglerade energimarknaden.

Vi är inne i en spännande fas, präglad av organisk tillväxt med god lönsamhet. På bara några få år har vi lyckats attrahera över 10 000 kunder både inom den privata och den offentliga sektorn. Genom att samarbeta med Energi Försäljning Sverige vill vi ge våra samarbetsparter tillgång till beprövade metoder för hur elavtalen ska balanseras mot kundspecifika krav och förutsättningar.

Energi Försäljning Sveriges vision är att bygga Sveriges bästa elhandelsbolag.

E.ON Sverige

E.ON Sverige

E.ON Sverige ingår i den tyska E.ON-koncernen, som är ett av världens största investerarägda energiföretag, med verksamhet i Europa, Ryssland och Nordamerika. E.ON har cirka 4 000 medarbetare i Norden och omsatte under 2010 cirka 43 miljarder kronor. Som energibolag vill vi bidra till att bygga det hållbara samhället. E.ON investerar 58 miljarder i Norden mellan 2006 och 2013. Genom investeringarna ökar utbudet av energi vilket bidrar till att säkra framtida energibehov, samtidigt som E.ON minskar utsläppen av koldioxid och påverkan på vårt klimat. E.ON tar klimatfrågan på allvar och tror på handling – här och nu.

Anställda i Sverige: Cirka 4 000

Anställda i världen: 85 000

Verksamhetsorter: E.ON är verksamt på ett 100-tal platser i Sverige.

Event by Creative

Event by Creative

Event by Creative är ett nyskapande företag på eventmarknaden. Med vårt unika tältkoncept så marknadsför ni ert företag i en exklusiv miljö som bygger på vacker design och robusta strukturer som garanterat sticker ut och ger era gäster en upplevelse dom minns.

Vi står för Upplevelse, Service och Kvalité

Everfresh AB

Everfresh AB

Everfresh AB försörjer grossister och butiker över hela Sverige med färska frukter, grönsaker och blommor.

Genom vår affärsidé ska vi vara den mest effektiva, kompletta, innovativa och hållbara partnern inom färsk frukt, grönt och blommor.

Vi ifrågasätter och förändrar värdekedjan från odling till konsument, allt för att kontinuerligt förenkla hanteringen och stärka våra kunders konkurrenskraft på sina marknader.

Med rakare logistik och effektivare lösningar bidrar vi till att skapa värden för våra kunder och lägre priser för konsumenterna

Everfresh har ca 500 anställda och omsätter ca 5 miljarder.

Välkomna till Everfresh!

Exakta

Exakta

Exakta är ett bolag i grafiska branschen där vår styrka är att ta ansvar från idé till färdig produkt.

Vi skapar värde för våra kunder genom ett brett erbjudande och storskalig produktion. Inom Exakta Group är vi 110 anställda med huvudkontor i Malmö.

Exakta är det självklara valet av leverantör när det gäller produktion och distribution av kommunikation genom tryck, mail, sms och web.

www.exakta.se

Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån

Vi har samma mål idag som när dåvarande Sparbanken startade Fastighetsbyrån 1966: att vara bäst i landet på att förmedla villor, bostadsrätter och fritidshus på ett affärsmässigt och professionellt sätt till både köpare och säljare. För 50 år sedan handlade det om att bringa ordning på en oreglerad marknad; idag handlar det om att erbjuda bästa möjliga affär utifrån våra kunders ökande krav och behov. En idé som många har uppskattat genom åren.

Idag är vi Sveriges ledande mäklarkedja med ca 250 kontor och cirka 1 500 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien.

Tillsammans förmedlar vi omkring en femtedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån.

Den inställningen bottnar i vår vision: ”Vi vill vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt”.

Friends of Executive

Friends of Executive

Friends of Executive driver ett exklusivt och professionellt VD nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning.

Genom professionell, personlig rådgivning i kombination med våra stödtjänster, nätverksgrupper och event skapar vi en värdefull plattform till dig som VD för att du skall kunna utvecklas, samt för att kunna upprätthålla pågående relationer med personer som kan stötta dig i din vardag.

Bland våra medlemmar finns meriterade och erfarna ledare med starka näringslivsprofiler och stora nätverk såväl nationellt som internationellt. Deras långtgående erfarenheter från näringslivet både som VD och i vissa fall som styrelsemedlem, adderar ett stort värde till nätverket. Detta i kombination med våra starkt stigande ledare skapar en dynamik till nätverket som enligt våra medlemmar är i absolut världsklass.

Det handlar inte bara om att lyssna på inspirerande talare eller läsa litteratur. Det handlar om att lära av andra och att lära av misstag, för någon har garanterat redan vandrat i dina skor och vet vad det innebär att vara där. Det handlar om att stötta, hjälpa och dela med sig till varandra, och det gör våra medlemmar inom Friends of Executive.

För mer info besök vår hemsida på:  http://www.friendsofexecutive.se

Förenade Bil

Förenade Bil

Förenade Bil ett stycke bilhistoria

Din BMW-återförsäljare i Malmö

Det började, på Östra Tullgatan 6 i Malmö för snart 100 år sedan.
Förenade Bil är ett familjeägt företag som leds av Joakim Söderström, den tredje generationen Söderström i Förenade Bil. Vi är en av världens äldsta återförsäljare på BMW.

Vår vision är följande:

Förenade Bil skall vara det bästa och självklara valet vid köp av personbilar, med överträffad kundupplevelse.

www.forenadebil.se

Gunnar Nilsson Maskin

Gunnar Nilsson Maskin

Gunnar Nilsson Maskin AB är ett privatägt företag som är återförsäljare för John Deere. Vårt verksamhetsområde är västra Skåne och Halland. Vi säljer och servar John Deere Lantbruks och Grönytemaskiner m.fl. Vi tillhandahåller ett komplett produktutbud av högkvalitativa produkter inom följande segment: lantbruk, kommersiella grönytor, entreprenad, golf och konsument. Vi finns på följande orter: Åstorp, Eslöv och Getinge.

Handelsbanken

Handelsbanken

Handelsbanken är en fullsortimentsbank för både privat- och företagskunder och har ett rikstäckande kontorsnät i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Storbritannien. Dessa länder ser banken som sina hemmamarknader.

Handelsbanken grundades 1871 och har idag drygt 11 000 medarbetare samt verksamhet i 22 länder.