PGA Sweden National Business Club S-Ö

Securelink

Securelink

Vi tror att allt farligare och ihållande hot kräver ett starkt och fokuserat försvar.

På Securelink är vi alla djupt passionerade av Cyber Security. Vi har åtagit oss att förnya och utveckla IT säkerheten, för att ditt företag ska kunna utvecklas på ett säkert sätt.

Vårt svar på säkerhetshot är att ta vår erfarenhet och kompetens till nästa nivå, genom att fokusera alla våra resurser och talanger till endast en uppgift:

Att hjälpa företag att verka fritt och öppet, men också säkert och tryggt i den digitala världen.

Med expertis i kombination med smidighet kan vi reagera snabbt och effektivt i nödsituationer från ständigt föränderliga säkerhetsutmaningar. Vi har de resurser och kompetenser som krävs för att skydda dig mot de många allvarliga hoten där ute.

Securelink ger idag trygghet för internationella finansiella institut, globala detaljhandels företag och ett antal andra multinationella företag – De litar på Securelink för att de kan fungera säkert och framgångsrikt i en farlig värld.

Vi har byggt ett lag från grunden sedan 2003 och är idag 170 anställda i Sverige och Danmark. För mer information besök www.securelink.net

Servicekuben

Servicekuben

Servicekuben – Mångsidig byggare som sätter kundens behov främst

Vår affärsidé är att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör, där vi tar hand om själva byggprocessen så att vi uppfyller dina krav och behov.

Vi är en totalleverantör av byggnadslösningar i Sydvästra Skåne och har byggt upp vårt kunnande under mer än 30 år. Med stor flexibilitet och problemlösningsförmåga tar vi oss an många uppdrag från de små enkla uppdragen till större komplexa projekt, lägenheter, lokaler, industrier, skolor, offentliga byggnader mm. Antingen det gäller serviceuppdrag, renovering, ny-, om- och tillbyggnader så är det uppdrag för oss.

Vi erbjuder oss gärna att arbeta i samverkan – där vi gemensamt tar ansvar för uppsatta mål vad avser produktion, kvalitet och ekonomi.

Skånska Dagbladet

Skånska Dagbladet

Skånska Dagbladet är en sjudagars morgontidning med anor från 1888. Vi förser dagligen 75 000 läsare i 15 kommuner med rykande färska lokalnyheter genom papperstidningen. Dessutom levererar vi dygnet runt uppdaterade nyheter på Skånskan.se eller via vår mobilapp.

Sydsvenskan

Sydsvenskan

Sydsvenskan är Sydsveriges ledande morgontidning. I papperstidningen, på webben, i Ipad och i mobilen förmedlar tidningen händelser och nyheter i närmiljön, i Sverige och i världen. Sydsvenskan granskar, berör, underhåller och tar ställning.

Sydsvenskan är en oberoende liberal morgontidning som i sin opinionsbildning står fri från bindningar till politiska partier och andra organiserade samhällsintressen. Sydsvenskans nyhetsförmedling är i alla aspekter självständig och opartisk.

Tidningen är det självklara valet för annonsörer i regionen. Genom att annonsera i Sydsvenskans kanaler kan du nå sju av tio i regionen – mer än någon annan.

Swedbank

Swedbank

Swedbank har sina rötter i den svenska sparbanksrörelsen, vars historia sträcker sig tillbaka till 1820. Närheten till kunden och det lokala samhället har varit i fokus ända sedan starten. Vårt syfte är att främja en sund och hållbar ekonomi för de många. Detta innebär att vi verkar för en balanserad ekonomi som ger välbefinnande både för individen och för samhället i stort.

Swedbank är en fullsortimentsbank för såväl privatpersoner som företag på hemmamarknaderna i Sverige, Estland, Lettland och Litauen. Vår huvudaffär omfattar majoriteten av privatpersoner samt små och medelstora företag. Vi tror på en traditionell bankmodell där nära kundrelationer och rådgivning sätts i centrum. Fokus ska ligga på våra kunders behov och önskemål – inte på våra produkter.

Swedbank främjar en sund och hållbar ekonomi för de många människorna, hushållen och företagen. Vår vision är att stå för hållbar tillväxt “Beyond Financial Growth”. Som en ledande bank på hemmamarknaderna Sverige, Estland, Lettland och Litauen erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och produkter. Swedbank har ca 7,8 miljoner privatkunder och ca 531 000 företagskunder med 315 kontor i Sverige och över 200 kontor i de baltiska länderna. Koncernen har även verksamhet i övriga Norden, USA, Kina, Ryssland och Ukraina. Den 31 mars 2012 uppgick balansomslutningen till 1 889 miljarder kronor.

Telenor

Telenor

Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget, Glocalnet och Canal Digital Kabel-TV. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11 950 miljoner kronor (2011) och cirka 2200 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Tornet

Tornet

Tornet är ett nytänkande och lyhört fastighetsbolag med en gedigen erfarenhetsbank, som tar sin utgångspunkt i samhällsbehoven.
Med människa och miljö för ögonen bygger, utvecklar och förvaltar vi hyresrätter i storstadsregioner och bidrar på så sätt till rörligheten på bostadsmarknaden. Vår målsättning är att bygga minst 500 nya hyresrätter varje år.

Trelleborg

Trelleborg

Trelleborg är en global industrikoncern vars ledande positioner baseras på avancerad polymerteknologi och djupt applikationskunnande. Vi utvecklar högpresterande lösningar som tätar, dämpar och skyddar i krävande industriella miljöer.

Koncernen omsatte 2011 cirka 29 miljarder kronor och har 21 000 anställda i 44 länder. Huvudkontoret ligger i Trelleborg, Sverige. Koncernchef är Peter Nilsson, styrelseordförande är Anders Narvinger.

Trelleborg AB grundades 1905. Med 100 år bakom oss kännetecknas vår historia, liksom vår framtid, av ständig kvalitetssträvan och passionen för att hitta nya lösningar på komplexa problem.

Trust

Trust

Trust är ett välrenommerat konsultföretag som funnits i 27 år med kontor i Malmö och i Stockholm. Trust verkar inom Executive Search och Utveckling på ledningsnivå. Vi är medlemmar inom AESC Association of Executive Search Consultants och har ett nära samarbete med IMSA www.imsa-search.com på global nivå. Bolaget är partnerägt sedan 7 år. Vi blir anlitade för att vi möjliggör framgång och effekten av våra insatser adderar ett högt mervärde både ekonomiskt som personellt.

www.trustpartner.se

Vestas

Vestas

Vestas is the energy industry’s global partner on sustainable energy solutions. We design, manufacture, install, and service wind turbines across the globe, and with 90 GW of wind turbines in 77 countries, we have installed more wind power than anyone else. Through our industry-leading smart data capabilities and unparalleled 76 GW of wind turbines under service, we use data to interpret, forecast, and exploit wind resources and deliver best-in-class wind power solutions. Together with our customers, Vestas’ more than 23,300 employees are bringing the world sustainable energy solutions to power a bright future.

Västra Hamnen Corporate Finance

Västra Hamnen Corporate Finance

Västra Hamnen Corporate Finance genomför finansiella transaktioner till små och medelstora bolag, vanligen till ett värde mellan 20-500 miljoner kronor. Vi tar ett fullständigt ansvar och hjälper företag och dess ägare genom hela transaktionskedjan – från analys, värdering och due diligence till rådgivning och problemlösning i samband med förvärv, försäljning och finansiering. Våra uppdragsgivare består av såväl börsbolag och riskkapitalbolag som entreprenörer och privata bolag. Vår ambition är att arbeta selektivt och långsiktigt med ett begränsat antal klienter för att säkerställa högsta kvalitet i alla uppdrag. Som kund i Västra Hamnen Corporate Finance erbjuds Du en långsiktig affärspartner med gedigen kompetens och hög kvalitet i alla tjänster som förmedlas.

Volito

Volito

Volito är en privatägd investmentkoncern med huvudkontor i Malmö. Verksamheten är indelad i tre diversifierade affärsområden: Fastigheter, Industri & Noterade innehav, områden som var för sig utvecklar egna affärsenheter, affärssegment och dotterbolag.

Affärsområdet Fastigheter består av Volito Fastigheter som äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Malmöregionen. Verksamheten präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer med kunder och partners. Beståndet omfattar 26 fastigheter fördelade på kontor, handel, industri och lager med en sammanlagd yta på ca 108 900 kvadratmeter.

Affärsområdet Industri består av Volito Automation som genom sina sex kunskapsintensiva dotterbolag startar, förvärvar och utvecklar industrirelaterade verksamheter inom mobil, marin och industriell hydraulik på tio olika platser i Sverige, Finland och Norge. Volito Automation-gruppen och de enskilda hydraulikföretagen arbetar utifrån två affärssegment med inriktning på OEM (Original Equipment Manufacturer) och MRO (Maintenance, Repair & Overhaul).

Läs mer om oss på: www.volito.se

Volkswagen

Volkswagen

Köp din nya VW hos Sydsveriges största Volkswagenförsäljare
Med våra 4 anläggningar i Malmö, Helsingborg, Lund och Trelleborg är vi Sydsveriges största auktoriserade Volkswagen-återförsäljare. Som Sydsveriges största har vi alltid ett stort antal nya Volkswagen i lager för snabb leverans. Välkomna!

Läs mer: http://www.vwmalmo.se/

Würth Svenska AB

Würth Svenska AB

Würth Svenska AB grundades 1967 och är idag en av Sveriges ledande leverantörer av förbrukningsmaterial, verktyg och maskiner till fordons-, hantverks- och verkstadsindustrin.

Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Sveriges logistiknav; Örebro – med mycket bra kommunikationer till övriga delar av landet. Från vårt lager utgår mer än 220 000 paket/år till våra kunder. Vi levererar med en servicegrad på över 98 %.

Vi har idag cirka 360 anställda, varav 250 personer arbetar i en säljande befattning inom våra tre divisioner; Fordon, Industri/Hantverk och Bygg. Würth Svenska AB beräknas omsätta 580 MSEK 2011.

Wihlborgs

Wihlborgs

Wihlborgs är det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Öresundsregionen. Det är här vi finns, och det är här vi känner oss hemma.

Vi ser som vår uppgift att hjälpa näringslivet i regionen att utvecklas genom att erbjuda ändamålsenliga lokaler som är optimerade för respektive verksamhet.

Våra fastigheter finns i Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn.

Zumtobel

Zumtobel

Sedan över 50 år utvecklar Zumtobel innovativa belysningslösningar med ett unikt designtänkande för den professionella marknaden. Zumtobel strävar alltid efter att höja människans livskvalitet med ljusets hjälp och erbjuder rätt ljus för alla verksamheter på alla dygnets tider. Zumtobel är ett varumärke tillhörande Zumtobel Group AG med koncernsäte i Dornbirn, Vorarlberg (Österrike).

Läs mer om oss här.