PGA Sweden National Business Club H-R

John Deere

John Deere

Hängivenhet för dem med rötterna i jord och skog

Under de senaste 175 åren har det skett många förändringar av verksamheten, produkterna och tjänsterna hos John Deere. Med förändring följer alltid möjligheter. Hos Deere har vi alltid varit beredda och villiga att dra nytta av dem. Den springande punkten är dock att John Deere fortfarande engagerar sig starkt i dem som har sina rötter i jorden – jordbrukare och skogsbrukare, jordägare, greenkeepers och byggare.

Deere har dessutom aldrig växt ifrån eller glömt grundarnas ursprungliga kärnvärderingar: integritet, kvalitet, engagemang och innovation. Värderingarna ligger till grund för hur vi arbetar, den kvalitet vi erbjuder och den enastående behandling du får som kund, investerare och anställd.

Jägersro

Jägersro

www.jagersro.se

KPMG

KPMG

KPMG är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi är 1 600 medarbetare på 60 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet.

Management Partners

Management Partners

Med MOD och Multikompetens bistår vi ledare att uppnå framgång. MOD beror inte enbart på egen styrka. Kunskap och goda verktyg bidrar till mod.

Management Partners har kunskap och verktyg som bygger upp MOD samt förmåga att åstadkomma varaktiga förbättringar i varje ledarskap och organisation.

Management Partners hjälper med stöd och utveckling av chefer, medarbetare och kan gå in med Interim lösningar vid behov.

Läs mer på www.mpmalmo.com

Mariestads

Mariestads

Spendrups är ett familjeföretag som funnits i över 100 år. Idag arbetar fjärde generationen Spendrup i företaget och många medarbetare har varit med oss i decennier. Vi är ett bryggeri som levererar drycker för alla tillfällen. Bland våra varumärken finner du Spendrups Bryggeri, Norrlands Guld, Mariestads, Heineken, Loka, Schweppes, El Coto, Gallo och Bergstrands Kaffe.

Vi värnar hantverket och erbjuder starka varumärken med hög kvalitet. Dryck är vår passion och vi har ett genuint intresse för att utveckla svensk dryckeskultur.

Mazars

Mazars

18000 ANSTÄLLDA I 79 LÄNDER

Vi är en internationell, integrerad, öppen och oberoende organisation.

Vi är specialiserade inom REVISION, REDOVISNING, SKATT OCH RÅDGIVNING.

Norama

Norama

Vi på Norama är fastighetsägarens totalleverantör inom ekonomi, uthyrning, teknisk förvaltning och fastighetsutveckling. Med våra ca 30 medarbetare täcker vi in stora delar av södra Sverige. Vi förvaltar fastigheter från Trelleborg i söder upp till Växjö.

Vårt huvudkontor finns i Malmö. Våra filialer finns bl.a. i Lund, Helsingborg, Ängelholm, och Växjö. Se kartan för övriga kontor. Vårt mål är att ni som fastighetsägare skall känna er trygga med att era fastigheter alltid sköts ekonomiskt och tekniskt effektivt.
Vi arbetar för att ni alltid ska vara stolta över era fastigheter.

Office IT-Partner

Office IT-Partner

Vi på Office IT-Partner hjälper våra kunder att öka sin lönsamhet med hjälp av kostnadseffektiva IT-lösningar.

Genom ett strategiskt partnerskap hjälper vi dig att kommunicera effektivt, arbeta mobilt och säkert i en trygg IT-miljö med kostnadseffektiva hyrtjänster i molnet.

Vi är din partner oavsett om du vill ha hjälp med separata tjänster eller om du söker en helhetspartner som kan ta hand om alla dina IT-frågor, från strategi till drift.

Våra kunders lönsamhet står alltid i fokus.

Office Management

Office Management

Office Management är en helhetsleverantör inom IT, kommunikation och kontor. Med personligt engagemang och en egen service- och supportorganisation erbjuder vi kompletta lösningar inom IT, dokumenthantering, telefoni, videokonferens och kontorstjänster.

Office Management grundades 1993 och är idag ca 350 anställda. Vi hjälper mer än 7000 kunder i Sverige, Norge och Finland att effektivisera sina kontor.

Läs mer på www.officemanagement.se

Optimera

Optimera

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. Optimera har idag byggvaruhus från Töcksfors i norr till Trelleborg i söder och omsätter drygt 2 miljarder kronor.

Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och samarbetspartners för att därmed öka både vår egen och kundens lönsamhet. Vår kundfokus är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap.

I våra varuhus finns enbart erkända varumärken för att säkerställa att våra kunder alltid är nöjda med våra produkter. Vår personal genomgår fortlöpande utbildningar för att vår service skall vara i högsta klass.

Optimerakoncernen ägs av franska Saint-Gobain med huvudsäte i Paris och är en av Europas största leverantörer av byggmaterial. Optimera finns förutom i Sverige dessutom i Danmark, Norge, Estland och Lettland och gemensamt har vi mer än 160 byggvaruhus med drygt 3000 anställda.

Orango

Orango

Orango är specialister på affärssystem och kompletterande produkter och tjänster. Vi har haft förmånen att under många år samarbeta med några av de mest spännande och framgångsrika företagen i Sverige. Detta har resulterat i att vi idag är en av Sveriges främsta specialister på affärssystem med 85 anställda och över 100 miljoner i årsomsättning.

Vårt fokus är att utveckla våra kunders verksamhet med utgångspunkt i affärssystemen. Vi arbetar med affärssystem på Microsoft-plattform (Microsoft Dynamics NAV och Microsoft Dynamics AX) och på IBM-plattform (Bison och PRMS).

För mer information: www.orango.se

PEAB

PEAB

Det som sedermera blev Peab startade 1959 av bröderna Erik och Mats Paulsson. Numera är bolaget ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag.

Peab är börsnoterat på NASDAQ OMX Stockholm, finns representerat på över 100 orter i Sverige, samt bedriver verksamhet även i Norge och Finland. Omsättningen uppgår till 40 miljarder kronor och antalet anställda 15.000.

PGA of Sweden

PGA of Sweden

PGA of Sweden är en intresseorganisation för Golf Professionals. PGAs medlemmar är yrkesmän och yrkeskvinnor som, genom en gedigen yrkesutbildning certifierats som Club Professionals eller, genom spel erhållit ranking på godkänd Tour vilket berättigar till medlemskap som Tournament Player. PGA har för närvarande knappt 1 100 medlemmar uppdelade på ca 800 Club Pros och 300 TPs.
PGAs MISSION

PGA skall;

Verka för att utveckla och säkerställa en ledande position i golfsporten för våra medlemmar, de professionella golfarna.

Verka för att intresset för golfsporten ökar,

Verka för att golfens tradition och kultur upprätthålls och utvecklas med spelets idé som utgångspunkt,

Utveckla våra medlemmars kundinsikt för att säkerställa ett bemötande som passar också framtidens golfare,

Verka för att spelkvalitén hos golfarna utvecklas kontinuerligt,

Verka för att befintliga golfare spelar oftare,

Verka för att kvalitén på golfanläggningarna utvecklas mot att möta spelarnas behov.

Promas

Promas

Vi hjälper dig orka med vardagen!

Vi hjälper över 6.500 svenska arbetsplatser att minska stress, mental- och fysisk trötthet.

PromasMetoden® kombinerar mental träning med speciellt anpassad massage som ger en effektiv återhämtning och stresshantering.

Qeep Sverige

Qeep Sverige

Qeep utmanar företagsledare att se bortom sina gränser och sätta upp mål som de aldrig tidigare vågat tänka på. Sedan hjälper vi dem att lyckas. Qeep får ledare att inspirera, medarbetare att växa och organisationer att lyfta. Resultaten blir både mätbara och påtagliga.

Radio Guldkanalen

Radio Guldkanalen

En unik radiokanal som spelar ”Musik För Vuxna Öron”.

Där det lokala i Öresund påverkar både musiken och innehållet.

DB Media AB heter företaget bakom kanalen och vi har producerat lokal radio för Skåne i mer än 11 år.

RetroFM

RetroFM

RetroFM är Skånes nya lokala radiostation som spelar musiken  från 60-, 70- och 80-talet. Vi hörs från Trelleborg och Ystad i söder till Hallandsåsen i norr på frekvenserna 91.8, 95.9 och 94.5.

Våra lyssnare är primärt 30-60 år och har en relation med massor av minnen till musiken vi spelar. Utöver fantastisk musik får dom trafik, väder och lokala aktuella händelser serverade av våra duktiga programledare”.


Mad Men Media är ett säljbolag med uppdrag att driva och sälja reklam och sponsring åt RetroFM. Ägarna av MadMenMedia är även initiativtagare och huvudmän bakom RetroFM.