PGA Sweden National Business Club

Som medlem i PGA Sweden National Business Club har ni möjlighet att utveckla den affärsmässiga delen och samlas under enkla former i fantastisk rogivande miljö och med golf i världsklass. Du väljer själv om du vill arbeta med att stärka ert varumärke, vårda kunder, prospekt, personal, B2B eller varför inte alltsammans?

Som medlem i vår Business Club har ni många fördelar; ni kan boka starttider långt i förväg och samlas med kunder för stora eller små möten i våra konferenslokaler. Har ni lust så stannar ni över natten i någon  av våra 16 sviter i klubbhuset. Under er Corporate golf har ni exklusivitet på exponering av ert varumärke i klubbhus och på banan.

PGA Sweden National Business Club består 2017 av drygt 70 företag i många olika branscher som ni kommer att ha nytta och glädje av. Vi träffas tillsammans sex gånger under året med intressanta föreläsare, trevliga middagar och givetvis för att göra upp om vårt prestigefyllda PGA Sweden National Business Club Championship. Ni bjuds också in till inspirerande och nyttig träning under en heldag med våra pros.

Vi har tre nivåer av paket som vi självklart skräddarsyr efter era önskemål och behov.