Skräddarsydd företagsgolf

Vi tar företagsgolfen ett steg längre. Med lång erfarenhet och hög kompetens från vår personal möter vi era förväntningar och tillsammans med era kunder ser vi till att ni får den upplevelse ni önskar.

Att förlägga en företagsgolf på PGA Sweden National betyder så mycket mer av allting. Allt ingår från incheckningen i receptionen och utdelande av startkit till frukost, lunch, fullständig tävlingsservice, bollpyramider på rangen, exklusivitet av ert varumärke och gemensam kanonstart. Ni kan välja mellan två banor i världsklass; Lakes Course eller Links Course.

För oss är det viktigt att veta förutsättningarna för er företagsgolf. Vi tar hänsyn till allt som kan göras för att er dag ska bli så lyckad som möjligt. Ni behöver inte vara 100 personer ni kan vara 40, 30 eller 20 – vi anpassar eventet så det passar era önskemål på allra bästa sätt.

Följande värden ingår:

–       Incheckning i receptionen och utdelning av startkit

–       Tävlingsservice med gemensam kanonstart

–       Frukost

–       Lunch

–       Bollpyramider på rangen

–       Exklusivitet av ert varumärke på anläggningen


Vi har ytterligare värden som går att lägga till mot en kostnad:

–       Clinic på rangen med Pro eller Tourspelare

–       Förstärkt frukost

–       Föreläsning eller konferens i en av våra möteslokaler

–       Vin/ost/whiskey provning

–       Boende

–       Middag (två- eller trerättersmiddag med eller utan dryckespaket)

–       Utkörd fika på banan

För oss är det viktigt att veta förutsättningarna för er företagsgolf och vi skräddarsyr gärna eventet för att er upplevelse hos oss skall bli så lyckad som möjligt.

Varmt välkomna!