Företagsgolf, businessclub, corporate packages

PGA Sweden National är mycket mer än en av Sveriges bästa golfanläggningar. Tillgängligheten och det generösa  klubbhuset genererar en miljö som hjälper till att utveckla affärsrelationer och skapa nya idéer. En förträfflig plats  för möten och konferenser. Många nöjda gäster menar att mötet här är en investering – en investering i livskvalité.

PGA National Businessclub

Som medlem i vårt affärsnätverk: PGA Sweden National Business Club, har ni möjlighet att utveckla den affärsmässiga delen och samlas under enkla former i en fantastisk rogivande miljö och med golf i världsklass. Du väljer själv om du vill arbeta med att stärka ert varumärke, vårda kunder, prospekt, personal, B2B eller varför inte alltsammans?

Som medlem i vår Business Club har ni många fördelar; ni kan boka starttider långt i förväg och samlas med kunder för stora eller små möten i våra konferenslokaler. Har ni lust så stannar ni över natten i någon av våra 16 sviter i klubbhuset. Under er företagsgolf har ni exklusivitet på exponering av ert varumärke i klubbhus och på banan.

Vi har flera nivåer av paket som vi självklart skräddarsyr efter era önskemål och behov.

För mer information kontakta gärna:

Johan Hansson: 0706 – 63 70 20

johan.hansson@pgaswedennational.se