Evenemang

22

maj

2017

-

26

maj

2017

Slaget för det Goda

Slaget För Det Goda, är ett veckolångt välgörenhetsevent i samband med SGT-tävlingen
Star For Life PGA Championship och Forget Foundation PGA Championship som spelas på Links Course i Bara 22-26 maj. Förutom golftävlingar för både proffs och amatörer erbjuder vi aktiveter för både små och stora. Din insats går oavkortat till Star for Life och Forget Diabetes. Veckan avslutas med en familjefest för medlemmar och invånare i Bara med omnejd. Varmt välkomna till PGA Sweden National och tack för ditt stöd till våra stiftelser.

Star for Life har under tio års arbete utvecklat en unik metodik för att skapa förändring hos unga. En viktig komponent i arbetet är att bygga på ungdomars drömmar. Om du har en dröm, om du håller dig frisk, om du bestämmer dig och är hängiven det du tror på så gör du det möjligt! http://www.starforlife.se/

FORGET – vi verkar på ett nytt sätt – tillsammans. Vi stödjer främst forskare för att snabbare nå resultat. I vårt första insamlingsprojekt, FORGET DIABETES, genomför Forget Foundation en insamling till förmån för forskning och utveckling av ett läkemedel som kan förhindra att prediabetes övergår till fullt utvecklad typ 2 diabetes.

Golfprogrammet;

Familjeprogrammet;

Fler evenemang