Våra tränare

John Grant

John Grant

På PGA Sweden National heter vår Head Pro John Grant. John är i grunden skotte han med men har bott i Sverige sedan 1988. Under 23 år arbetade han som Head Professional på Ystad Golfklubb, där han fortfarande är medlem. Som tränare ser John det som mycket viktigt att lyssna på kunden och lägga upp passet utifrån hans eller hennes önskemål.

John Grant har en enkel filosofi: Se personen framför dig! I en tid när allt systematiseras och standardiseras gör John precis tvärtom. Han börjar varje lektion med att fråga vad du som elev vill ha ut av träningen och lyssnar noga på svaret. Är det första gången går ni gemensamt igenom din fysik för att titta på rörelsemönster, eventuella skador, förslitningar osv. Allt för att kunna räkna ut vad och hur du måste göra för att förbättra ditt spel.

Telefon: 0707-29 92 90

E-post: john.grant@pgaswedennational.se

Mark Dewdney

Mark Dewdney

Jag, har varit proffs inom golf i över trettio år. Jag föddes i en militärfamilj och gick på the Duke of York’s Royal Military School i England, där jag fick en militär utbildning och utövade en mängd olika sporter. Min farmor, som dog när jag var 15 år, testamenterade 50 pund till mig som min mor använda för att köpa ett halvset golfklubbor till mig. Ett år senare gick jag med i Isle of Purbeck Golf Club och mitt livs passion var född.

Till Sverige kom jag för ett jobb på Bokskogens GK 1988, där jag tjugo år senare (2008) blev Head Pro till 2016. Under flera år däremellan var jag Head Pro på Eslövs GK, (där träffade jag också min fru Gina). Jag har spelat i några tour-tävlingar där höjdpunkterna är the Sarazen World Open i USA och jag har två segrar i det svenska Instruktörsmästerskapet.

Jag har tränat några riktigt bra spelare och MÅNGA glada amatörer – då och då några riktigt besvärliga uppdrag. Jag älskar sporten golf och de människor som engagerar sig i golfen, och jag ser fram emot varje dag tillsammans med dem!

Telefon: 0708-58 41 13

E-post: mark.dewdney@pgasweden.com